Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Testamentul lui Hamas

in Curiozitati

Punctele principale Apasati aicia pentru textul întregului Testament a lui Hamas Testamentul Miscari Rezistente Isalmice a fost publicata în August 18, 1988.

Miscarea Rezistenta Islamica, deasemenea cunoscut ca si HAMAS, este o organizasie de extremisti fundamentalisti Islamici care actioneaza în teritoriu supt controlul lui Israel. Testamentul lor este un deslusit manifest care contine 36 de articole separate, toate care încurajeaza golul de baza lui HAMAS a distruge Statul lui Israel prin Jihad (Razboiul Sfînt Islamic).

Urmatoarele sînt pasaje din Testamentul lui HAMAS: Golurile lui HAMAS: „Miscarea Rezistenta Islamica este o miscare deosebita Palestineana, a cui supunere este lui Allah, si a cui cale de viata este Islam. Încearca sa ridice steagul lui Allah peste fiecare local al Palestinei.”(Articol 6) Despre Distrugerea lui Israel: „Israel va exista si va continua sa existe pîna Islam îl va sterge, asa cum a sters pe alti înaintea lui.”(Introducere) Natura Exclusiva Musulmana al Ariei: „Palestina este o Waqf Islamica (Posesiune Sfînta) binecuvîntata pentru generatile viitoare Musulmane pîna în Ziua Judecati. Nimeni nu poate sa o tagaduiasca, sau sa o paraseasca pe ia sau orice parte din ia.”(Articol 11) „Palestina este o tara Islamica…fiindca acesta este cazul, Liberarea Palestinei este o datorie individuala pentru fiecare Musulman oriunde va fi el.”(Articol 13) Chemarea la Jihad: În ziua cînd inamici va rapi parte din tara Musulmana, Jihad devine datoria individuala al fiecaruia Musulman.

În fata unei rapiri al Evreilor, este obligatoriu ca steagul lui Jihad sa fie ridicat.” (Articol 15) „Armatele se vor închide, luptatori se vor uni cu alti luptatori, si gramada de pretutindeni pe pamîntul Islamic va veni înainte la raspunsul apelului la datorie, cu voce tare declarînd: „Sa traiasca Jihad!”.

Aceasta plîngere va ajunge în ceruri si va rasuna pîna liberarea va fi ispravita, navalitori învinsi si victoria lui Allah se va ispravi.” (Articol 33) Refuzul unei Stabiliri Negociate de Pace: „Împartasiri de (Pace), si astfel-numite soluti de pace si conferinte internationale sînt în contrazicere cu principiu al Miscari Rezistente Islamice… Acele conferinte nu sunt mai mult decît o mijloace sa numeasca necredinciosi ca judecatori impartiali în tarile Islamice…

Nu este nici o solutie pentru problema Palestinei doar prin Jihad. Împartasiri, propuneri si conferinte internationale sînt doar o risipa de timp, un exercitiu de neînsemnatate. Condamnarea Tratatului de Pace a lui Israel-Egipt: Egiptul a fost, pe o scara întinsa, îndeparatat din cercul de sfortare [contra Sionistilor] prin tradatoarea Înselegere al Tabari lui David.

Sionisti încearca sa traga alte tari Arabe la întelegeri asemanatoare sa îi aduca afara din cercul de sfortare … A parasit cercul de sfortare contra Sionistilor este o mare tradare, si blestemat este acel care va faptui un astfel de fapt. (Articol 32) Îndemnari Anti-Semitice: Ziua Judecati nu va veni pîna Musulmani nu se vor lupta cu Evreii si îi vor omorî. Atuncia, Evreii se vor ascunde dupa pietre si pomi, si pietrele si pomi vor striga:”O Musulman, este un Evreu ascuns dupa mine, vino si îl omoara.” (Articol 7) ‘Inamici au facut planuri de mult timp…si au acumulat mari si influentre materiale de averi. Cu bani lor, eu au luat control asupra stirilor lumii…Cu bani lor ei au stîrnit revoluti în diferite parti al globului …

Ei au fost cu Revolutia Franceza, Revolutia Comunista si multe din revolutile despre care noi am auzit… Cu bani lor ei au format orninizati secrete-ca si Francmason, Cluburile Rotatoriu si Al Leiilor- care se raspîndesc roata pamîntului, înspre a distruge societati si conduce interese Zioniste… Ei au fost cu Razoiul Mondial I… si au format Alianta Natiuni prin care ei sa poata sa stapîneasca pamîntul. Ei au fost cu Razboiul Mondial II, prin care ei au facut mari cîttiguri financiale…Nu este nici un razboi existent oriunde fara ca ei sa nu aibe un deget în el.’ (Articol 22)

‘Planuirile Sionistilor nu are sfîrsit, si dupa Palestina, ei vor pofti întinderea dela Nile pîna la Rîul Euphrat. Cînd ei au terminat de mistuit suprafata peste care ei au pus mîna, ei se vor uita înainte pentru mai multa întindere. Scopul lor a fost asezata în „Protocoluri al Mai Marilor din Sion”.'(Articol 32) ‘HAMAS se considera el însusi avangarda si sulita cercului de lupta contra Sionistilor Lumii… Grupuri Islamice peste toata Lumea Araba ar trebui sa faca lafel, de oarece ei sînt mai bine echipati pentru rolul lor de viitor în lupta contra Evreii care atîta la razboi.'(Articol 32).

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate