Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Testul lui Donald Trump cu care dorește să nimicească Stat Islamic

in Evenimente/Extern/Stiri online

De la afirmații că Barack Obama și Hillary Clinton au făcut posibilă crearea grupării teroriste Stat Islamic, Donald Trump susține că în calitate de președinte al Americii va aplica un ”test ideologic exhaustiv” tuturor migranților și teroriștilor care pretind să intre pe teritoriul SUA, test care îi va demasca cu rapiditate și astfel va fi posibilă eliminarea lor.

„Ar trebui să primim în această țară numai pe cei care împărtășesc valorile noastre și respectă poporul nostru. În Războiul Rece am avut un test ideologic. Eu o numesc examinare exhaustivă”, a spus Trump în timpul unui miting în cadrul de la Universității din Ohio.

Candidatul la Casa Albă a mai precizat că are un plan de nimicire a organizației Stat Islamic cu ajutorul NATO și va închide ”spațiile create de politica americană actuală” care a permis terorismului să se dezvolte pe plan mondial. În acest sens va înființa o comisie pentru ”islamul radical”.

Pe de altă parte, republicanul nu a ezitat să lanseze din nou un atac dur la adresa rivalei sale Hillary Clinton despre care a spus că ”nu are forța necesară fizică și psihică să învingă ISIS. Lipsa ei de judecată, caracterul moral și temperamental o împiedică să fie liderul de care are nevoie națiunea americană”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate