Testul mâinii: Lungimea şi forma îţi trădează personalitatea Fă-l acum, simplu şi rapid!

in Diverse

Se spune că, atunci când faci cunoştinţă cu cineva, în primul rând trebuie să te uiţi în ochii lui, apoi să îi analizezi mâinile, iar la final încălţămintea. Iată ce aspecte ale personalităţii tale dezvăluie lungimea şi forma mâinilor.

12573824_708996155869713_4710555106095682698_n

Persoanele care au palmele cu formă dreptunghiulară au tendinţa să rezolve mult mai uşor problemele. Acestea sunt intuitive şi le place aventura, de asemenea. Acest tip de persoane sunt absolut necesare atunci când lucrezi la un proiect ce ţine de muncă sau de şcoală scrie noobz.ro

Persoanele cu palme pătrate au deţina să fie practice. Acestea sunt foarte vorbăreţe, tratează problemele din punct de vedere logic şi practic, iar atunci când vine vorba de exteriorizarea sentimentelor, au ceva probleme la capitolul comunicare.

Persoanele cu degetele lungi sunt mai curioase din fire, în vreme ce cele cu degetele scurte sunt, de regulă, liderii ideali.

Persoanele cu mâinile mici sunt pragmatice şi au tendinţa să gândească orice situaţie din punct de vedere logic, pentru a obţine cele mai bune soluţii la probleme.

Persoanele care au palmele mari sunt sensibile şi perfecţioniste. Aceste nu suportă ca lucrurile să nu fie puse la locul lor. De asemenea, astfel de oameni au tendinţa de a fi, contrar aparenţelor, sensibile şi să empatizeze cu cei din jur.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.