Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ți-ai pus vreodată întrebarea ce înseamnă acest însemn prezent pe majoritatea ambalajelor? Este vital pentru sănătate

in Diverse/Stiri online

Te-ai obișnuit ca un produs cosmetic să aibă viață îndelungată și să nu expire decât după câțiva ani. GREȘIT. În general, ingredientele produsului sunt scrise pe spatele ambalajului și de altfel, apar în ordinea descrescătoare a cantității, adică un suc portocale care prezintă ca ultim ingredient portocale, să fii sigur că numai suc de portocale nu este în ambalaj. Pe lângă toate astea și informațiile despre producător mai pare și un însemn, general valabil pentru toate produsele și anume o cutie cu capacul ridicat pe care scrie 12 M, 6M etc.

Simbolul explică cât timp poți folosi produsul după ce acesta a luat contact cu aerul. 12M spune că produsul se poate folosi 12 luni de la deschiderea lui. Dacă ești o persoană puțin dezordonată, lași cremele și gelurile deschise prin baie, îți cumperi multe produse, convins că le poți folosi pe o perioadă îndelungată, află că acestea vor expira înainte de termenul scris pe ambalaj.

Nu puține sunt cazurile în care oamenii se confruntă cu erupții ale pielii din motive aparent inexplicabile și în condițiile în care nu există schimbări radicale în tabieturi. Un motiv ar putea fi uzul unui produs, expirat, chiar dacă termenul de valabilitate spune că încă are ingredientele active.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate