Tibi Ușeriu este recompensat cu Premiul de Excelentă al Județului Bistrița -Năsăud după ce a câștigat pentru a doua oară cel mai greu maraton din lume

in Articole/Sport/Stiri online

Tibi Ușeriu este așteptat în timpul nopții de miercuri spre joi să ajungă pe aeroportul din Cluj Napoca(ora 0:50) întorcându-se de la Cercul Polar.

În data de 17 martie 2017 Ușeriu a câștigat pentru a doua oară cel mai greu maraton din lume:”6633 Artic Ultra”. În acel moment, el avea ambele picioare degerate. Concurenții au parcurs 566 kilometri în condiții greu de imaginat.

Rezultatele obținute vor fi recompensate de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud cu suma de 25.000 de lei și o diplomă de excelentă înmânate într-un cadru festiv.

Și anul trecut, performanța i-a fost răsplătită cu Premiul de Excelentă al Județului Bistrița-Năsăud în valoare de 25.000 lei. Omul Ușeriu, anul trecut, cu majoritatea banilor i-a cumpărat unui tânăr de 21 de ani, component al lotului olimpic și participant la campionatul mondial de probe nordice pentru schi fond pentru juniori și tineret, o bicicletă performantă și tot echipamentul necesar pentru antrenamente.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.