Tigani bătuți în tramvaiul 41 din cauza manelelor ascultate prea tare

in Articole

Bătaie în tramvaiul 41: ţipete, pumni şi picioare din cauza manelelor ascultate prea tare VIDEO

O călătoare a surprins miercuri dimineaţă o bătaie în tramvaiul 41 între alţi patru pasageri, dintre care doi de etnie romă.

Altercaţia a început în momentul în care alţi doi călători le-au cerut unui băiat şi unei fete, ambii de etnie romă, să dea muzica mai încet, însă aceştia au refuzat: „Stai acolo în scaunul tău. Stai cuminte acolo, că altfel ţi-o iei. Nu te mai da cocoş, stai liniştit, nu te mai agita”. În ciuda puternicelor ameninţări verbale, cei doi tineri de etnie romă au sfârşit prin a fi bătuţi dur cu pumnii şi cu picioarele de către ceilalţi doi bărbaţi.

Pe înregistrare se aude cum tinerii țipă de durere: “Au, mi-ai rupt mâna”, în timp ce ceilalți cer să li se deschidă ușa, probabil pentru a continua bătaia în stradă.

Incidentul a fost înregistrat cu telefonul mobil și postat pe internet.

Poliția Capitalei s-a autosesizat cu privire la incidentul de miercuri dimineața și a deschis un dosar în care se fac cercetări cu privire la tulburarea liniștii și ordinii publice.

136241_1

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.