Tiganii din Romania au socat Marea Britanie, si-au facut nevole in centrul Londrei

in Articole
Din ce in ce mai multe cazuri asemănătoare apar in presa internaționala. Imaginea tarii noastre din acest punct de vedere este distrusa de tigani. Cine trebuie sa ia măsuri pentru stoparea acestor cazuri: noi sau ei?

Imagini cu tigani “fără adăpost”, dar cu palate in România au şocat Marea Britanie după ce acestia şi-au făcut nevoile pe un monument situat în celebrul Hyde Park din centrul Londrei.

Tiganii şi-au instalat tabăra lângă monumentul ”7 iulie”, care comemorează victimele atentatele din 2005 de la Londra. Persoanele fără adăpost au dormit au mâncat şi chiar şi-au făcut nevoile pe celebrul monument.

romi-2-640x437

La un moment, tiganii au folosit placa memorială pe post de masă, a fost dezgustător. O persoană din grup a folosit monumentul ca pe o toaletă”, a declarat un martor pentru publicaţia London Evening Standard.

Premierul David Cameron va vizita monumentul săptămâna viitoare, în cadrul unui eveniment organizat la împlinirea a 10 ani de la atentatele de la Londra. – Sursa:StiriDinSurse

romi-1

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.