Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ţigări de contrabandă, transportate cu… căruţa!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Dacă aveţi impresia că traficul cu ţigări de contrabandă se face doar cu maşini „specializate”, vă înşelaţi. Pentru aşa ceva se folosesc şi medode de deplasare tradiţionale, ca, de exemplu, …căruţa cu cai.

   Recent, poliţiştii de frontieră din Rădăuți Prut, cooperare cu omologii din Republica Moldova, au găsit, în urma unei acţiuni de combatere a contrabandei cu ţigări, 3.000 pachete cu ţigări de contrabandă, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din România, transportate cu ajutorul unei… căruţe. Au fost reţinute patru persoane, doi cetățeni români, tată și fiu, pe malul românesc al râului Prut și doi cetățeni din Moldova, pe partea moldovenească, toți implicați în activitatea de contrabandă, informează Poliţia de Frontieră. .

   Astfel, în jurul orei 19.50, polițiștii de frontieră români au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, o persoană aflată într-un atelaj hipo, cu care transporta două colete voluminoase. Fiind suspectă, persoana a fost reținută. Un alt echipaj de poliţişti de frontieră a reținut, tot în zonă, un tânăr, care, la vederea acestora a încercat să fugă.

   În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetăţenii români, tată și fiu, în vârstă de 53, respectiv 32 de ani.

   În paralel, poliţiştii de frontieră din Republica Moldova au anunţat şi ei că au reținut, pe malul moldovenesc al râului Prut, doi tineri, de 20 respectiv 23 de ani, ei fiind cunoscuți ca făcând parte dintr-o rețea care se ocupa cu traficul de ţigări. După verificarea coletelor transportate în căruţă, polițiștii de frontieră au găsit şi confiscat nu mai puţin de 3.000 pachete de țigări “Ritm”, cu timbru de acciză din Republica Moldova, în valoare totală de 33.913 lei.

   Cercetările continuă, împreună cu autorităţile de frontieră din Republica Moldova, în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi a depistării tuturor persoanelor implicate. (foto: Poliţia de Frontieră)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate