Tinerii sub 18 ani nu mai sunt primiti la solar daca nu semneaza la fiecare sedinta declaratie pe propia raspundere

in Evenimente
In ultimii cinci ani, s-a dublat numarul celor cu melanoame in randul populatiei.
 
Data in care intra in vigoare normele de igiena pentru saloanele de bronzare, este 14 septembrie 2016. De la aceasta data, tinerii sub 18 ani nu vor mai  fi primiti la solar.
blob
Din toamna, toate saloanele de bronzare vor avea nevoie de autorizatie sanitara si de angajati specializati si vor trebui sa arunce aparatura care nu corespunde normelor, inlocuindu-le cu aparate care au in interior tuburi de putere mai mica decat cea care exista in prezent.
La randul lor, clientii vor trebui sa semneze o declaratie pe proprie raspundere care sa ateste ca nu au boli de piele si ca nu au consumat droguri sau bauturi alcoolice inainte de orice sedinta de bronzare.
Personalul fiecarui salon va trebui sa verifice starea pielii fiecarui client, daca sunt prezente infectii, boli dermatologice, inflamatii, leziuni deschise.
Aceste norme care se vor aplica din toamna, sunt in conformitate cu normativele europene.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.