Tipul acesta a transformat carcasele de CD vechi în ceva incredibil de util

in Curiozitati

carcasa CD

Dacă ați rămas cu grămezi de carcase de CD-uri vechi, nu le aruncati. Cu un pic de creativitate puteți sa lipiti 4 dintrtre ele împreună pentru a crea un cadru de 4 imagini frumoase, pe care le puteți folosi în jurul casei. Carcasele transparente sunt perfecte pentru a face rame pentru poze.

În filmuletul ce urmează o să vedeți cât de simplu este sa faceți niște rame de fotografie folosind câteva carcase transparente de CD, lipici și puțina imaginatie:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.