Toma-Florin Petcu noul ministru al Energiei din Guvernul PSD-ALDE este semianalfabet

in Politic

CV-ul oficial al noului ministru al Energiei, Toma-Florin Petcu (ALDE), este plin de greseli de limba romana.

Situatia a fost descoperita de jurnalistii de la hotnews.ro. In CV, ministrul  sustine ca poate conduce orice „compartiment din cadrul unei compani (sic!) cu exceptia celui economic”. „Dar daca nu poate conduce un departament economic in cadrul unei companii, asa cum recunoaste, cum va reusi sa coordoneze un minister economic important? Trebuie precizat ca Ministerul Energiei este unul economic”, se intreaba jurnalistii publicatiei.(Vezi FOTO mai jos)

Petcu mai  spune ca are „Pregatire militara si de autoaparare, dobtndite an cadru Scoli Superioare a Jandarmeriei Romane de la unitate Rosu”. Un alt exemplu: „Pot asigura un bun management, sunt un bun profesionist , pot asigura relatii bune cu parteneri externi si interni si deasemenea cu autoritatile locale”.

Toma-Florin Petcu (38 de ani), vicepresedinte ALDE, nominalizat pentru functia de ministru al Energiei, se afla la primul sau mandat de deputat, candidand la Giurgiu. Potrivit CV-ului, a detinut mai multe functii in administratia publica. Ultima dintre ele a fost la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, in perioada decembrie 2015- mai 2016, in calitate de presedinte.

Sursa: Aktual24.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.