Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tonic capilar

in Sanatate

tonic-capilar-dacia-plant_3359

Stimulent de excepţie al creşterii şi regenerării părului. Uz extern.

Produs de Dacia Plant Sebeş.

Acţiuni: tonic capilar, stimulent al circulaţiei periferice, antiseboreic, antiseptic, antiexematos, antipruginos, antiparazitar, calmant, antimigrenos.

Indicaţii: alopecie, seboree, despicarea firului de păr, încărunţire prematură, căderea părului (din cauze legate de stres), migrene, stări de anxietate, pediculoză.

Precauţii: persoanele care au pielea capului uscată sau foarte sensibilă nu vor aplica acest preparat ne diluat. În acest caz, însă este foarte util folosirea „şamponului natural” cu gălbenuş de ou.

Contraindicaţii: alergie la propolis sau la una din plantele componente ale remediului.

Alte observaţii şi recomandări: practica a pus în evidenţă că şampoanele, oricât de mediatizate ar fi, provoacă în timp slăbirea firului de păr şi de aceia este recomandat ca pe cât posibil să renunţe la acestea, spălarea făcându-se cu amestecul de gălbenuş de ou şi tonic capilar. În cazul în care nu se poate renunţa la şampon se recomandă folosirea unuia cât mai blând (pentru copii eventual).

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate