Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Top 5 zodii incompatibile în cuplu! Crezi că ţi-ai găsit iubirea vieţii?

in Diverse

În relaţiile pe care le avem, de cele mai multe ori trecem cu vederea anumite gesturi, priviri sau cuvinte de dragul partenerului. Dar există oameni care chiar nu sunt făcuţi să fie împreună?

Există nepotriviri de personalitate, unul e vulnerabil – celălalt profită, unul e încăpăţânat – celălalt e dificil, iar în al doilea rând pot fi nepotriviri de gusturi muzicale, culinare, sentimentale, sexuale şi aşa mai departe.

12814540_1071738232891721_3683428417436967369_n

Iată care cupluri sunt incompatibile din perspectiva astrelor:

Gemeni – Vărsător

Caracterul deschis al Gemenilor este considerat deranjant pentru Vărsători. Mereu cu întrebări obositoare de pus și concluzii de tras, Gemenii caută relații incitante, care să îi provoace. Vărsătorii dau semne că le-ar putea face față, dar o dată ce ajung să se cunoască mai bine, iese un adevărat dezastru.

Rac – Fecioară

O relație dăunătoare între cei doi. Începutul e promițător, dar se distruge treptat. Deși spun în gura mare că iubesc, nativii din Fecioară demonstrează contrariul. Vor profita de naivitatea Racilor și îi vor trata ca pe o opțiune. Racii, pe de altă parte nu pun prea multe întrebări și merg pe principiul că ce nu știu nu îi afectează. Nu există comunicare în relație și nu își dau interesul să fie bine. Fiecare așteaptă ca celălalt să facă primul pas.

Pești – Balanță

Peștii au impresia că nimeni nu este bun pentru ei. Găsesc în fiecare persoană defecte și nu apreciază gesturile drăguțe. Relația amoroasă cu Balanțele practic nu există. Le folosesc drept ustensile și le caută doar când au nevoie de ele.

Scorpion – Leu

Dorința de dominare a Scorpionilor nu face față Leilor. Cu un caracter impunător și dificil, Leii sunt în stare să doboare orice comportament. Scorpionii văd în alte persoane ceea ce nu vor ajunge ei înșiși niciodată și nu își câștigă iubirea, ci și-o impun.

Taur – Balanță

Taurului îi place să mintă, dar o face prost. Privirea îi fuge, transpiră, își mișcă buzele involuntar, iar Balanțele sunt un detector bun de minciuni. Nu arată că au sesizat minciuna, ci așteaptă momentul potrivit pentru a întoarce răul. Este o relație ca la vânătoare, cine înjunghie primul rămâne în viață.

SURSA: A1.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate