Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Topul CRIMELOR NEREZOLVATE care au făcut istorie! FOTO

in Stiri online

Asasinarea lui John Lennon, decesul actriţei Sharon Tate sau moartea lui 2Pac au provocat pierderi iremediabile în lumea muzicii şi în universul filmului. Din păcate, nu toate cazurile au fost rezolvate.

Decesul lui John Lennon în decembrie 1980 a şocat lumea muzicii. John Lennon a fost asasinat la New York, în faţa clădirii Dakota în care locuia, pe 8 decembrie 1980. Fostul membru Beatles a fost împuşcat în spate de patru ori de Mark David Chapman, căruia Lennon îi dăduse cu câteva ore în urmă un autograf.

Lennon a format, alături de Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr trupa Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

La patru ani de la moartea lui John Lennon, o altă legendă a muzicii, Marvin Gaye, a încetat din viaţă, fiind împuşcat mortal de tatăl său. Incidentul nefericit a avut loc după ce Gaye a intervenit într-o ceartă între părinţii săi.

Marvin Gaye a fost şi compozitor şi producător, el câştigând două premii Grammy.

Cântăreaţa Selena, cunoscută şi ca „Regina muzicii tejano”, a fost împuşcată în 1995 de Yolanda Saldívar, preşedinta fan clubului cântăreţei. Selena avea doar 23 de ani. După moartea sa, albumul „Dreaming of You” a ajuns pe prima poziţia în topul Billboard.

Charles Manson este una dintre vedetele din închisorile din SUA. El şi alţi patru discipoli ai săi au fost condamnaţi la moarte pentru asasinarea a şapte persoane, în 1969, la Los Angeles. Printre victime s-a numărat şi actriţa Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, care în momentul morţii era însărcinată în opt luni.Pedepsele au fost comutate ulterior în închisoare pe viaţă, în timpul unei aboliri a pedepsei cu moartea în California. Lui Manson i-au fost refuzate numeroase cereri de graţiere

Sharon Tate a fost nominalizată la Globurile de Aur în 1967 pentru rolul din filmul „Valley of the Dolls”.

Sursa: mediafax.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate