Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

”Toți membrii UE plecați dracului”, a fost mesajul pe care l-a găsit un român vineri dimineață, înainte de a-și începe ziua de muncă

in Evenimente/Extern/Stiri online

Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană a iscat cel mai mare val de isterie din ultimii ani. În timp ce românii din Regatul Unit și-au exprimat îngrijorările, deși se încearcă să nu se dea curs panicii, lucrurile par să fie mult mai grave. ”Doar pentru posesorii de pașapoarte britanice. Toți membrii UE plecați dracului! Canalul este în partea aia!”, a fost mesajul cu care un român din Marea Britanie a fost întâmpinat la începutul unei zile de muncă obișnuită.

Imaginea, care amintește de începuturile Holocaustului, când evreii erau întâmpinați în localuri cu afișe ”Interzis evreilor”, a fost publicată Nicolae Daniel Popescu de un alt român care lucrează în Marea Britanie: ”Așa au fost întâmpinați niște muncitori est-europeni azi dimineață la muncă. Vorbim de oameni care muncesc, plătesc taxe și contribuie pozitiv în economia britanică. Trist și descurajant, mai ales că ne referim la un moment semnificativ pentru toată lumea, în special pentru cei aflați la mii de kilometri distanță de casă. Astfel de mesaje nu reprezintă esența unității, democrației și toleranței. În concluzie, atitudinea pe care trebuie să o adoptăm până la măduva oaselor în toate comunitățile românești din Marea Britanie este una de SOLIDARITATE!”, a precizat românul.

În Marea Britanie aproximativ 3 milioane de cetățeni străini sunt înregistrați cu forme legale, printre care și două sute de mii de români, cetățeni care plătesc taxe și contribuie la economia țării. Nicolae Daniel Popescu, este românul avansat manager la o agenție guvernamentală britanică și care a depus eforturi pentru a ajuta românii stabiliți în Marea Britanie.daniel_popescu
sursa: libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate