Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Trabantul care zboară-un experiment inedit al pompierilor români. VIDEO

in Evenimente/Stiri online

Un grup de pompieri au avut ideea nebună de a face un trabant să ”zboare” folosindu-se doar de câteva furtunuri și apă din abundență. Rezultatul este spectaculos.

Un trabant roșu foc, câteva furtunuri speciale din dotarea unității de pompieri și apă sub presiune din abundență au fost ingredientele unui experiment inedit prin care legendarul autoturism a prins aripi.trabant zburator

Spectacolul a fost pentru prima dată pus în scenă în anul 2010 de către angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, care au dorit astfel să marcheze Ziua Pompierilor. Între timp, trabantul zburător a făcut istorie și a devenit un simbol național.

Ce poti face cu un trabant si cateva furturnuri! Experimentul acestor pompieri e spectaculos!

Posted by Stirile WOW on 29 August 2016

sursă video-Facebook

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate