Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tragedia în familia doctorului activist: A fost găsit mort după ce a dovedit că vaccinurile provoacă autism

in Articole

Doctorul Jeff Bradstreet, cercetător în autism, care și-a exprimat public părerea acum câteva luni despre vaccinuri, a fost găsit mort într-un râu în Carolina de Nord. Autoritățile susțin că a fost împușcat în piept în circumstanțe misterioase.

Trupul său a fost găsit de un pescar din localitate. Prietenii și familia cred cu tărie că a fost ucis din cauza părerilor sale diferite, dar poliția declară că este vorba despre sinucidere.

Copilul dr. Bradstreet s-a îmbolnăvit de autism în urma unei vaccinări și asta l-a făcut să investigheze efectele adverse ale vaccinurilor, devenind astfel un activist anti-vaccinare foarte incomod.

Scafandrii de la Henderson County Rescue Squad a dat curs apelului de urgență și a recuperat arma din râu, a anunțat poliția la conferința de presă.

Investigația în cazul morții dr. Bradstreet este în desfășurare, iar rezultatele autopsiei urmeză a fi finalizate.

Dr. Bradstreet derula un proiect în Buford, Georgia, unde se tratau copiii cu autism, PPD și alte afecțiuni neurologice.

Autismul m-a învățat mai multe despre medicină decât a făcut-o școala, spunea cândva Bradstreet.

Pe lângă tratament, doctorul depunea mărturie în instanță pentru familiile care sunt împotriva vaccinării. A fost fondatorul și președintele al International Child Development Resource Center.

Imediat după moartea lui, FBI-ul a percheziționat biroul său fără niciun motiv clar. Multe familii spun că doctorul le-a influențat într-un mod pozitiv viețile, iar paginile din media sunt pline cu mărturii care nu acceptă teoria sinuciderii.

Sursa: 24healthyandbeauty.com

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web