Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tragedie de nedescris in Bucuresti! 27 de moti 180 de raniti!

in Articole

Un teribil incendiu a distrus un club din Capitală, plin de tineri care participau la un concert

tragedie-in-bucure-ti-25-de-mor-i-100-de-rani-i_478935

Tragedie de nedescris într-un club din Capitală, în urmă cu câteva zeci de minute. 500 de persoane care se aflau la un concert au observat că sala este cuprinsă de un incendiu violent. A avut loc imediat o deflagraţie, iar în club s-a pornit nebunia. Participanţii la concert s-au călcat în picioare, pentru a-şi salva viaţa.

Din păcate, primele informaţii care vin de la faţa locului sunt cutremurătoare: vorbim despre cel puţin 28 de morţi, aproximativ 180 de răniţi, informează Realitatea TV. De altfel, strada este plină de ambulanţe care au transportat răniţii la toate spitalele din capitală.

În Clubul Colectiv avea loc concertul de rock „Mantras of war”, al fomaţiei Goodbye to Gravity. Cum spuneam, vorbim despre 28 de morţi şi cel puţin 100 de răniţi, unii dintre ei suferind arsuri, altele fiind lovite detavanul imobilului care s-a prăbuşit peste ei.

La faţa locului, se află, aşa cum spuneam, zeci de echipaje ale Ambulanţei, fiind prezent şi medicul Raed Arafat, secretar de stat, el fiind cel care a confirmat numărul persoanelor decedate. Din păcate, cel mai probabil, vorbim de tineri cu vârste cuprinse între 20 si 30 de ani.

Este cea mai mare tragedie care se produce într-un club bucureştean. La această oră nu se cunosc cu exactitate ceea ce a dus la producerea evenimentului nefericit. Este foarte posibil ca localul care găzduia concertul să nu fi avut ieşiri de urgenţă, lucru care a făcut imposibil evacuarea persoanelor dinăuntru. Se vorbeşte despre o explozieputernică, însă toate acestea vor fi stabilite după terminarea unei anchete. De asemenea, se pare că la concertul respectiv s-au folosit produse pirotehnice, gen artificii şi petarde.

La faţa locului se află şi Ministrul de interne, Gabriel Oprea, care a instituit o celulă de criză. Pe măsură ce trece timpul, din păcate creşte şi numărul morţilor, dar şi al răniţilor.  Rudele tinerilor care se aflau în club au venit la faţa locului, dar nu pot accede încă aproape de zona unde se acordă îngrijiri medicale, pentru că trebuie spus că medicii au acordat primul ajutor imediat.

Dumnezeu să odihnească în pace sufletele celor dispăruţi!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate