Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tragedie în familia vicepreședintelui UEFA, Angel Maria Villar. Nepoata sa a fost ucisă de răpitori după ce aceștia nu ar fi primit suma cerută ca răscumpărare

in Evenimente/Extern/Stiri online

Nepoata lui Angel Maria Villar, vicepreședinte UEFA și președinte al federației spaniole, a fost găsită moartă, într-un canal de ape reziduale la două zile după ce a fost răpită. Surse citate de presa spaniolă spun că familia tinerei nu ar fi plătit întreaga sumă pe care răpitorii ar fi cerut-o pentru eliberarea tinerei.

Victima, Maria Villar Galaz de 39 de ani, a fost răpită pe 13 septembrie după ce a luat un taxi într-un centru comercial din Santa Fe, în apropiere de sediul instituției financiare IMB Mexic, unde lucra. Răpitorii au forțat-o să retragă bani din contul său înainte de a solicita o răscumpărare familiei pentru punerea ei în libertate.maria-villar-galaz

Potrivit declarațiilor făcute de ministrul de Externe José Manuel García-Margallo, familia tinerei a plătit ca răscumpărare aproximativ 3.000 de euro dintr-un total de 90.000 de euro ,cât ar fi cerut răpitorii, sumă vehiculată în presa spaniolă.

A doua zi după ce au fost plătiți cei 3.000 de euro, tânără a fost găsită fără viață într-un canal de ape reziduale, legată la mâini și picioare și cu un sac de plastic pe cap, ceea ce a dus la moartea victimei prin asfixiere.

Tânăra Maria Villar Galaz este nepoata lui Angel Maria Villar, care conduce federația spaniolă din 1988 și este membru al Comitetului Executiv al FIFA din 1998. După ce și-a anunțat candidatura la președinția UEFA, el a decis să se retragă din cursă înaintea alegerilor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate