Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Traian Băsescu: Cunosc doar 2 ex-ofiţeri acoperiţi…în rest slugi cu IQ redus care cred în mod fals că-şi netezesc cariera

in Evenimente/Extern/Stiri online

Fostul președinte al României, Traian Băsescu susține că personal cunoaște doi foști ofițeri secreți, actual politicieni.”Personal, ştiu doar doi oameni dintre politicieni cărora li s-a făcut onoarea ca, la un moment dat, să fi fost cu adevărat ofiţeri acoperiţi, unul se numeşte Victor Ponta la SIE şi altul se numeşte Sebastian Ghiță la SRI. Cu siguranţă, ei nu mai au această calitate după ce au intrat în Parlament”, a mărturisit Traian Băsescu pe facebook.

De asemeni, omul politic mai precizează că și alte persoane au deținut funcția de ofițeri acoperiți, dar aceștia sunt ”doar agenţi de influenţă voluntari, slugi cu IQ redus, care cred în mod fals că-şi netezesc cariera.”

Cu toate acestea, Traian Băsescu nu poate dovedi niciodată cele spuse, dat fiind faptul că nu are dovezi palpabile în acest sens.

Din punt de vedere politic, fostul șef de stat critică guvernul actual, susținând că acesta este ”generat de generali şi procurori” și nu poate aduce țării decât neputință și incompetență. Traian Băsescu propune ca soluție pentru recâștigarea încrederii poporului, o comisie parlamentară puternică de control a serviciilor secrete.

Fostul conducător al României l-a acuzat în mai multe ocazii pe Victor Ponta de relații cu serviciile secrete. În urmă cu doi ani acesta a prezentat o hotărâre de guvern adoptată de guvernul Adrian Năstase, în care era aprobată lista cu categoriile de informații secrete de stat din domeniul de activitate al SIE și a cărei anexă era secretă. Documentul parțial nu a putut fi identificat ca dovadă a afirmațiilor potrivit cărora, Victor Ponta ar fi fost ofițer SIE în perioada 1997-2001.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate