Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Traian Băsescu îl face praf pe ambasadorul al SUA în România: „E picat din Marte, e un funcționar de mâna a treia. Nu mă aștept la schimbări. România se autoslăbește în fața inamicilor”

in Politic

Traian Băsescu consideră că Donald Trump se va ține de cuvântul dat când a spus că nu va sări în ajutorul unui stat membru NATO dacă e atacat în cazul în care nu are aceeași contribuție la bugetul Alianței ca SUA, adică 2% din PIB.

”Trump pare un om care știe ce-i banul. Și dacă statele membre NATO nu-și vor respecta angajamentul, probabil că SUA nu vor mai suplini cheltuielile militare ale altor țări. Trump nu are cum să construiască alte autostrăzi, căi ferate, decât dacă taie din cheltuielile militare. Eu nu-l descriu pe Trump ca pe un bau-bau. Clinton ar fi știut foarte bine situația din regiune. Marea problemă este dacă în relațiile cu SUA suntem convingători. Iar pentru Trump, să fii convingător înseamnă să te ții de cuvânt. Poziția lui Trump nu va fi una care se va modifica peste noapte. România nu poate miza că Trump va cheltui pe apărarea noastră mai mult decât cheltuim noi”, precizează fostul șef de stat.

Traian Băsescu îl face praf pe ambasadorul al SUA în România.

”Nu mă aștept la Hans Klemm să înțeleagă România. E picat din Marte, e un funcționar de mâna a treia. Nu mă aștept la schimbări. România se autoslăbește în fața inamicilor”, a punctat Băsescu la România TV.

Sursa: stiripesurse.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate