Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Trăiesc în UK, se duc cu mașina la muncă, cerșesc fix 8 ore (program de muncă) și pleacă acasă. Povestea cerșetorilor români prezentată de presa britanică.

in Extern

Cotidianul Daily Mail pare decis să taxeze orice gest nelalocul lui făcut de românii care se află în Marea Britanie. Mai mulți cerșetori români au creat din activitatea lor o slujbă profitabilă în orașul universitar Cambridge, a transmis ieri Daily Mail.

Ancheta jurnaliștilor britanici, susținută de imagini video, arată cum cei trei își lasă mașina cu numere românești într-o parcare, la o milă de locul în care cerșesc. Asta se întâmplă la ora 9.00. Cei de la Daily Mail i-au urmărit și au văzut că tichetul de parcare este plătit până la ora 17.00, așadar opt ore de muncă pentru cerșetori, la fel care oricare alt angajat.

Cum acționează cerșetorii români de profesie în Marea Britanie.

Șoferul grupului de cerșetori a început să se sprijine într-o cârjă de copil atunci când a coborât din mașină, un altul pretinde că nu are o mână.

Întrebat fiind dacă este o persoană fără adăpost, șoferul a răspuns prima dată că nu știe engleză și că este italian. Apoi a confirmat că a condus în mașina, dar că handicapul său nu îl împiedică să folosească  un autoturism.

O femeie, voluntar la Crucea Roșie a spus că a fost agasată de cel cu cârja de mai multe ori. Potrivit acesteia omul vorbește engleză, întrucât a înjurat-o atunci când nu a vrut să îi dea bani.

Locuitorii din zonă spun că i-au văzut pe cei trei de mai multe zile și că se îndoiesc că ar fi oameni fără adăpost: „NU am crezut niciodată că sunt fără adăpost, am văzut cum ies din mașină și apoi merg pe jos până la locul unde cerșesc. Nu există rute de autobuz în zonă, un om cu o cârjă de copil nu poate să meargă prea departe dacă are un handicap”.

Vezi mai jos articolul și reportajul video făcut de cei de la Daily Mail:

They fed a parking meter with eight hours' worth of coins, then started begging in the city centre. For shame!

Posted by Daily Mail on 19 Februarie 2017

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate