Traieste un adevarat chin zi de zi. Un copil de 5 ani isi roaga mama să îl lase să moară

in Spiritualitate

Morgan Bishop are 5 ani şi suferă de eczemă de la vârstă de 4 luni. Boală pe care o are îi cauzează roşeaţa, iritări pe tot corpul, pielea îi cade că la şarpe şi durerile sunt insuportabile, informează Daily Mail. Micuţul abia merge şi stă pe pat în ciuda eforturilor pe care părinţii le fac pentru a îl duce la cei mai buni specialişti.

media_143680841750099700_27289100

Băiatul de 5 ani le-a spus părinţilor că preferă să moare decât să mai îndure alte chinuri. Părinţii lui se chinuie acum să strângă fonduri pentru a îl duce în Franţa, la alt tratament.

Au încercat chiar şi o formă de chimioterapie. Boală pe care o are l-a lăsat în imposibilitatea de a mai calcă pe tălpi şi Morgan foloseşte un scuter pentru a se deplasa, potrivit wowbiz.ro.

Din cauza durerilor, noaptea nu prea doarme, dimineaţă merge la şcoală unde mâncărimile îl distrag complet, iar la amiază doarme. Micuţul nici nu se poate juca cu prietenii lui pentru că oboseşte şi are dureri.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*