Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tramvaiul 41 a ajuns spațiu de petreceri maneliste. De data asta romii au călătorit cu acordeonul. VIDEO

in Evenimente/Stiri online

După ce zilele trecute doi romi au fost snopiți în bătaie pentru că ascultau manele prea tare, un alt incident similar a devenit viral. Același tramvai 41, de data aceasta un grup de tineri romi s-au pus pe petrecut cu un acordeon. Nu au lipsit țipetele și nici dansurile, iar ca aperitive au servit niște semințe.
E incredibil ce se petrece. Nimeni nu ia atitudine. Sparg semințe, cântă, nu au nicio treabă…Eu singur nu pot să mă duc să mă lupt cu ei”, spune indignat bărbatul care a filmat petrecerea din tramvaiul 41.

Înregistrarea a fost postată pe YouTube unde mai mulți internauți și-au exprimat opiniile, dar și dorința ca autoritățile să ia atitudine.
Vă rog, pe voi, așa-zisele autorități ale etniei țigan, să vă educați odraslele și vă mulțumesc în numele tuturor care suferă din cauza voastră!…Încearcă, dragă etnie, să fii cu bun simț, să te integrezi o dată pentru totdeauna și să trăiești frumos alături de noi. Vă susținem să fiți oameni printre oameni! Cu drag, un român!”.

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate