TRANSFER DE BANI din STRAINATATE fara TAXE prin FACEBOOK!

in Articole

Serviciul a fost implementat pentru Statele Unite şi se va extinde, în scurt timp, şi în Europa

Românii aflaţi la muncă în străinătate vor putea trimite, în scurt timp, fără nicio taxă, bani celor dragi de acasă printr-un simplu „click” pe facebook, cea mai cunoscută reţea socială. Este vorba despre o aplicaţie care funcţionează deja în Statele Unite şi care, cu siguranţă va fi extinsă şi pentru Europa.

În loc să trimiteţi un buchet virtual de flori  sau o figurină animată, veţi avea posibiltatea să faceţi celor dragi surpriza mult aşteptată: bani printr-un simplu mesaj, din căsuţa de facebook, direct în cont. Este vorba despre o nouă aplicaţie a popularei reţele de socializare, care nu percepe nicio taxă, chiar dacă trimiteţi 50 sau 2000 de euro.

Softul a fost deja testat în Statele Unite şi funcţionează iar dezvoltatorii evident că se uită către Europa, ştiind că piaţa de consum este una ridicată aici.  Aşadar, indiferent că lucraţi în Germania, Spania sau Italia, banii vor ajunge printr-un simplu mesaj, ca şi cum ai spune „salut!”, în conturile celor de acasă. Singura cerinţă este ca utilizatorii să deţină un card tip Visa sau Master Card. În căsuţa de mesaj va apărea semnul $, care apăsat, va iniţia deja procedura de transfer de bani.

Cei de la facebook dau asigurarea că serviciul a fost asigurat împotriva fraudelor şi garantează 100 la sută securitatea tranzacţiei.

Rămâne de văzut în cât timp se va reuşi extinderea aplicaţiei pentru Europa, transferul fiind posibil, pentru moment, doar pentru Statele Unite.

Prin această mişcare, facebook se poziţionează ca un „jucător” important pe piaţa transferurilor de bani şi va prelua o bună parte din clienţii serviciilor deja existente.

În România, în acest moment, peste opt milioane de persoane au deja un cont de facebook. La nivel internaţional, reţeaua inventată de Mark Zuckerberg avea, la 1 ianuarie 2015, 1,39 de miliarde de utilizatori, adică mai mult decât toată populaţia Chinei. Aplicaţia a fost lansată în anul 2004, în Statele Unite ale Americii, la Universitatea Harvard, ca un serviciu de mesagerie destinat uzului intern pentru studenţi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*