Tratamentul de primavara cu varachet

in Agronomie/Stiri online

Tratamentul cu varachet de primavera se face cat mai devreme posibil, cu cat e mai putin puiet capacit cu atat mai eficient. Jumatatea lui aprilie nu e tarziu dar sa faceti 3 tratamente la 7 zile distanta intre ele. Nu uitati sa fie cel putin 12 grade in momentul in care faceti tratamentul, 12 grade la umbra, nu la soare. Sa fie o zi frumoasa sa poata iesi dupa tratament.

Eu intotdeauna il fac seara. Indiferent daca este toamna sau primavara de obicei seara este mai cald decat dimineata si cand vrei sa faci tratamente in lipsa de puiet de obicei este mai racoare pe afara.

Vara e ok, deoarece albinele pot ventila, acum insa in unele zone chiar daca ziua este cald seara-noaptea temperatura ajunge si la 1-2 grade si albinele sub 8  grade stau in ghem si s-ar putea intoxica.

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.