Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Trebuie sa fii foarte atent! Cel cu care servesti zilnic cafeaua poate fi detectiv particular sub acoperire

in Articole
Cei care lucreaza la privat, trebuie sa fie foarte atenti! Din ce in ce mai multi patroni care descopera ca au scurgeri de bani din firma, au cheltuieli nejustificate sau ca produsul pe care vor sa-l lanseze pe piata este comercializat inaintea lor de catre concurenta, angajeaza detectivi particulari pe care-i infiltreaza printre salariati.

8fa0e661-92ab-45ac-afcc-fd40aa05c77e_560_420
Ai grija! Colegul cu care lucrezi in fiecare zi, poate sa fie un detectiv particular. Patron il angajeaza pentru a  afla cine fura din firma, cine nu-si respecta contractul de serviciu si cine vinde informatii concurentei.
Oricine poate sa fie agentul sub acoperire: colegul de birou, seful tau, portarul…
Detectivul particular aflat in misiune, face orice pentru a se integra in colectiv.
O misiune, poate dura de la cateva zile, pana la ani de zile si plata este direct proportionala cu complexitatea activitatilor pe care detectivul sub acoperire le desfasoara.
In concluzie, noi, va spunem: ATENTIE, ORICINE POATE SA FIE AGENT SUB ACOPERIRE!
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate