Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Trecătorii se opresc, îl citesc şi surâd pentru o clipă. Mesajul de pe un zid din Portul Tomis

in Articole

yid_poeme_tomis_44423800

„Aş putea să scriu poeme cu buzele pe gâtul tău…” Nu este o frază desprinsă dintr-un roman de dragoste, ci ultimul mesaj lăsat, cel mai probabil, de un îndrăgostit pe zidul ce desparte Portul Tomis de mare.

Trecătorii se opresc, îl citesc şi surâd pentru o clipă. Mulţi îl fotografiază ca pe un adevărat obiectiv turistic, scrie reporterntv.ro.

Declaraţia vine după un alt mesaj scris pe acelaşi perete, în anii trecuţi – „Mă gândesc la tine în multe feluri, foarte des” – mesaj care a stârnit multe reacţii pe paginile de socializare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate