Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Trecere de pietoni destinată bețivilor in Romania. Iată cum arată

in Galerie

In Romania anului 2015 in localitatea Tăuții Măgherăuș, la câțiva kilometri de Baia Mare, capitala Maramureșului, o firma ce făcut lucrări de modernizare a drumului european E58, care străbate localitatea Tăuții Măgherăuș către Baia Mare, a realizat trecerea de pietoni destinată bețivilor.

trecerea-de-pietoni-destinată-bețivilor

Mai exact, zebra cu pricina este una obișnuita însa, pietonii care vor sa traverseze drumul, la unul dintre capete vor avea parte de o surpriza prăpăstioasă: trecerea se termina brusc intr-un ditamai șanțul.

Conform, dorusupela.ro, nu exista absolut nicio semnalizare de șantier în lucru, nicio modalitate de împrejmuire a locului, nicio avertizare pentru pietoni, că la capătul traversării urmează o prăpastie modernă, betonată, cu grad mare de dificultate a coborârii.

trecerea-de-pietoni-de-pietoni-destinată-bețivilor

In imaginile de mai jos, veți vedea dovada acestei minuni din mijlocul unei localității maramurşene, cel mai probabil destinata bețivilor, care peste noapte, întorcându-se de la vreo cârciuma, cu siguranța isi vor odihni oscioarele mult timp in capcana de pe marginea drumului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Galerie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate