Trei tineri au gasit un frigider in mijlocul strazii! Au regretat că nu au ascultat mesajul! Ce era în interior

in Articole

Trei tineri au gasit un frigider in mijlocul strazii si au luat proasta decizie sa il deschida. Inainte de a face acest lucru tinerii si-au pus masti de protectie pentru a evita orice problema.

12112203_10153247451082775_509236120711313880_n

Au iesit in oras, dar nu s-au gandit ce o sa pateasca! In timp ce se plimbau acestia au gasit pe strada un frigider abandonat, care avea scris pe el un mesaj destul de amuzant: „Nu deschideti!”.

Datorita acestui mesaj acestia au luat o surubelnita electrica pentru a desface frigiderul sa vada ce este in el. Insa, surpriza pentru ca in el erau doar pungi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.