Trei tineri din Dej au umilit un bătrân. Momentul a fost filmat şi postat apoi de cei trei glumeţi pe internet.

in Evenimente

Strigător la cer! Un om al străzii, lovit cu un ou în cap de trei tineri. Cine era, de fapt, bărbatul VIDEO

11855803_10153079169825885_4543427694493205737_n

Incidentul umilitor a avut loc ziua în amiaza mare, pe o stradă din Dej. Cei trei tineri şi-au bătut joc de bătrânul care hoinărea pe străzi şi i-au dat cu un ou în cap, amuzându-se teribil de fapta lor scrie libertatea.ro

Filmuleţul, postat de ei pe internet, a fost văzut şi de poliţişti. Tinerii au fost chemaţi la secţie şi amendaţi cu câte 500 de lei pentru gluma lor.

„Boschetarul amărât”, aşa cum îl numesc ei pe filmare, este un fost medic veterinar, cunoscut în Dej. Acesta a terminat facultatea cu media 10 şi a avut o carieră înfloritoare, dar, din motive care nu se cunosc, a sărăcit. De ani buni, locuieşte pe străzi şi trăieşte din mila oamenilor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*