Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Trei tipuri de automotivare pentru rataţi

in Diverse

Trei tipuri de automotivare pentru rataţi

Uneori viaţa este naşpa. Nu la mine, că la mine e mereu mişto pentru că sunt un învingător. Dar la alţii, gen voi, uneori e naşpa. Şi când e naşpa şi depresiv, există 3 fraze care încep cu „măcar” pe care rataţii şi le spun ca să se înveselească. Uneori funcţionează, alteori nu. Cert este că omul care spune asemenea chestii este un ratat. No, acuma o sa-mi imaginez că voi tocmai aţi spus chestiile de mai jos şi că eu am avut fericita ocazie să fiu acolo ca să fac mişto de voi. Nu am cum în realitate, pentru că nu am amici în aşa hal de rataţi încît chiar să zică asemenea chestii. Mă distrez şi eu imaginar.

1. Se putea şi mai rău, măcar nu X!

Măcar nu sunt o prostituată travestit. Ok, sunt o prostituată travestit dar măcar nu sunt o prostituată travestit cu hemoragie anală. Ok, sunt o prostituată travestit cu hemoragie anală dar măcar nu sunt o prostituată travestit care trebuie să-şi amputeze curul din cauza unei hemoragii anale. Observaţi unde încerc să ajung? În absolut orice situaţie imaginabilă te-ai afla, există o situaţie imaginabilă şi mai proastă. Faptul că te face să te simţi bine gândul că ai putea să te simţi mai prost doar te etichetează ca imbecil. Nu te urcă pe nici o scară valorică. Nu te ridică absolut deloc faptul că tocmai ai descoperit un prag inferior. Tot în acelaşi căcat eşti, chit că ai putea fi în şi mai mult. Căcat, dacă faptul că ai putea să fii şi mai în căcat te face să te simţi bine, probabil o să ajungi în acel şi mai căcat în curând, pentru că eşti cretin şi de obicei ăsta e traseul cretinilor în viaţă.

2. Măcar sunt un om bun!

Şi cu ce te ajută asta, fraiere? Desigur, îi ajută pe ăia cu care eşti tu bun, dar pe tine, în esenţă nu te ajută cu absolut nimic. Aa, vrei să zici că speri tu, cu minţişoara ta de fraier că dacă eşti bun cu cei din jur o să fie şi ei cu tine într-un final! Desigur! O idee bună! Du-te şi suge pula unui boschetar în parc şi aşteaptă să aibă el bunul simţ să ţi-o sugă şi ţie la rândul tău sau măcar să ţi-o ia la labă. Nu prea merge, nu ? Tot cu ce rămâi de pe urma bunătăţii e un gust amar în gură. Gustul de pulă. Şi mai avem un argument bun, negarea validităţii opusului dedus logic. Adică ai crede că dacă eşti naşpa cu restul lumii ţi se întîmplă lucruri naşpa. Fals. Salut, eu sunt Radu şi sunt cel mai mare bastard egoist din univers. Ai crede că viaţa m-ar pedepsi pentru asemenea comportament şi ar fi rea cu mine la rîndul ei. Pe dracu’. Sug lapte şi miere de la ţîţa lui Dumnezeu şi nu există om mai relaxat şi lipsit de griji decît mine.Hai să bem o bere în cinstea speranţei tale că amândoi vom căpăta ce merităm la sfîrşit. Dar hai să o bem fiecare în treaba lui, că eu nu beau cu fraierii.

3. Măcar iubesc şi sunt iubit!

Sfinte căcat, nu placa asta cleioasă. Orice numai nu clişeul acesta de labagiu cronic. Absolut orice căcat cu ochi din unviersul ăsta relativ mizerabil iubeşte şi este iubit, pînă şi Tudor Chirilă. Asta nu îl face nici special, nici demn, nici select, nici interesant, nici unic, nici original şi cu siguranţă nu îi ridică valoarea în ochii nimănui. E o chestie comună, banală şi umană. E ca şi cum tu ai avea 1.55 metri şi într-o zi absolut toţi oamenii din lume ar creşte prin magie cu 10% din înălţimea lor. Comparativ ai fi exact la fel de piticanie odioasă şi ţi-aş propune la fel de des să-ţi dau muie din picioare, te-n măta de goblin. Exact aşa şi cu dragostea asta. Ai descoperit brusc că o ai şi ţi se pare că asta te face mai bun. Ete fâs. Mai bun decât cine? O avem toţi. Hai mai bine ia o muie din picioare, pitic intelectual care eşti.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate