Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Trierea victimelor după atacul terorist de la Nisa. Franța oferă despăgubiri materiale pentru cei afecțați. Ce condiții trebuie să îndeplinească cei 30.000 de cetățeni care se aflau pe Promenade des Anglais

in Evenimente/Extern/Stiri online

Autoritățile franceze au anunțat că victimele atentatului de la Nisa vor primi despăgubiri materiale în funcție de cazul fiecăruia. Sunt vizați și cei care au suferit traume psihologice, însă vor trebui să dovedească asta.

Un miliard 400 de milioane de euro este fondul alocat pentru a despăgubi victimele atentatului terorist de la Nisa. Guvernul francez a inițiat deja procedurile de acordare a indemnizațiilor pentru familiile celor decedați și persoanele rănite aflate în spitale, care vor primi o primă tranșă automat săptămâna acesta.

În cazul celorlați cetățeni aflați pe faleza de la Nisa, aproximativ 30.000, pentru a primi despăgubiri vor fi nevoiți să dovedească că au fost afectați de atacul terorist și chiar să aducă dovezi că au fost prezenți pe Promenade des Anglais. „Pentru victimele de la Batcalan a fost simplu, victimele au fost în sală, aveau un bilet de intrare. La Nisa e vorba de oameni răsfirați de-a lungul a doi kilometri.”, a precizat avocatul Francoise Assus-Juttner.

Pentru a fi recunoscuți drept victime, cetățenii trebuie să depună plângere la Poliție, să declare în detaliu evenimentele trăite și de asemeni, să se supună unei expertize psihologice. Dovezile vor fi studiate de specialiști care vor da un răspuns în maxim trei luni.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate