Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

TRUCURI MICI, EFECTE MARI

in Diverse

GENE MAI ONDULATE

Dacă obişnuieşti să foloseşti un ondulator de gene, îi poţi accentua efectul. Ţine ondulatorul timp de câteva secunde în faţa uscătorului de păr, cât să se încălzească puţin. Apoi utilizează-l aşa cum faci de obicei şi vei observa că genele devin mai curbate. Şi, cu cât sunt mai curbate genele, cu atât şi mascara se aplică mai uşor. Pentru a evita transferul mascarei pe pleoapa superioară, foloseşte o linguriţă. Poziţioneaz-o chiar la baza genelor, apoi aplică mascara.

gene_03

O CULOARE DE RUJ MAI REZISTENTĂ

Când vine vorba despre rujuri, culori, texturi şi formule, suntem experte. Ceea ce nu pare să ne iasă întotdeauna este metoda de aplicare a rujului, astfel încât să reziste mai mult timp pe buze. Dacă rujul nu are o textură rezistentă, însă are o culoare irezistibilă, iată ce poţi face. Aplică un prim strat de ruj, la un şerveţel subţire, presează-l uşor pe buze, apoi, cu o pensula mai mare, pudrează uşor cu o pudră translucidă peste şerveţel, în zona buzelor. Îndepartează şerveţelul şi bucură-te de culoarea dorită pe buze mai mult timp.

deal-v1361267416

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate