Trupul neînsufleţit al poliţistului vrâncean Tomiţă Lazăr, „înghiţit” de Siret după ce şi-a salvat fiica de la înec, a fost găsit

in Evenimente

Trupul neînsufleţit al poliţistului vrâncean Tomiţă Lazăr, care a fost „înghiţit”, duminică, de apele Siretului după ce şi-a salvat de la înec fiica, a fost găsit de un angajat al unei balastiere din satul Vadu Roşca, la circa zece kilometri de locul în care a fost luat de ape.

siret_86306100

Trupul neînsufleţit al cms şef Tomiţă Lazăr, dat dispărut de duminică seara, după ce a fost înghiţit de apele Siretului, a fost găsit la balastiera de la Vadu Roşca, la zece kilometri de la locul unde comisarul şef a fost luat de ape.

Un angajat al balastierei a văzut trupul plutind pe apă, l-a tras aproape de mal şi a sunat la 112, conform Adevărul.

Citeste si: Mesaj cutremurător al fetei comisarului dispărut în Siret

„În jurul orei 5.30, când să treacă colegul meu cu barca peste Şiret ca să mă ia, că eu sunt de la Iveşti şi fac naveta peste Şiret, l-a văzut plutind pe apă. Trupul se ducea la vale. S-a dus cu barca după el, l-a legat cu o sârmă şi l-a tras către mal, că dacă îl lasa îl pierdea de tot. L-am adus pe mal, am sunat la 112 şi apoi au venit autorităţile”, a declarat paznicul de la balastiera Vadu Roşca scrie realitatea.net

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Cristina Dută, poliţistul a fost identificat la o distanţă de aproximativ zece kilometri faţă de locul unde s-a semnalat dispariţia.

Tomiţă Lazăr, în vârstă de 54 de ani, şeful Serviciului pentru Acţiuni Speciale, este dat dispărut de duminică seara, după ce acesta a fost „înghiţit” de apele râului Siret. Poliţistul se afla duminică după-amiază, cu familia, la un picnic în zona unei balastiere din comuna Bilieşti. Fiind o vreme caniculară, fiica cea mică a sa, în vârstă de 24 de ani, a intrat în apă să se răcorească, deşi nu ştia să înoate.

Observând că fata se află în pericol, comisarul şef Lazăr a intrat în apă după ea, reuşind să o împingă spre mal. Poliţistul nu s-a mai putut salva, fiind tras în apă de curenţii puternici care se creează în acea. Oamenii aflaţi pe marginea apei au reuşit doar să preia fata şi să o scoată la mal, însă poliţistul a fost luat de curenţi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.