Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tu știi de ce ţi se zbate ochiul? Află care sunt cauzele reale

in Diverse

Deseori în popor se spune că atunci când ni se zbate ochiul asociem acest lucru cu un eveniment neplăcut din viața noastră care urmează să se întâmple. Oboseala și stresul sunt adevăratele cauze pentru care ni se zbate ochiul.

Spasmele ochilor sunt probleme comune, pe care oricine le experimentează cel puțin odată în viață. Aceste spasme sunt contracții ale mușchilor care sunt situați în jurul sprâncenelor. Cel mai adesea, aceste spasme sunt ușoare și dureză câteva secunde sau minute, însă uneori pot fi simțite și câteva zile. Atunci când nu ai energie, acest lucru duce la slăbiciunea musculatură și spasme. Stresul cauzează oboseala, iar reducerea stresului din viața ta este o modalitate perfectă de a preveni spasmele involuntare ale ochilor.

Potrivit suntsanatoasa.ro, masajul în zona respectivă poate îmbunătăți circulația sângelui și reduce astfel spasmele.
De asemenea, compresele cu apă rece și odihna este esențială pentru reducerea mușchilor și prevenirea spasmelor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate