Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tudor Chirila, comentarii ACIDE referitoare la scandalul din interiorul PSD: „Pe Dragnea nu il intereseaza decat sa scape de puscarie. Se strange latul si el are nevoie de un prim ministru ascultator.”

in Politic

Tudor Chirila comenteaza scandalul din interiorul PSD iscat de intentiile lui Liviu Dragnea de a-l schimba din functie pe Sorin Grindeanu. El constata amar ca Grindeanu a reusit sa ajunga „dizident” dupa ce sute de mii de oameni i-au cerut demisia in luna februarie.

„Deci, e simplu: pentru ca Grindeanu nu mai raspunde la comenzi el trebuie mazilit. Ca sa scape Dragnea de puscarie. Pentru ca nu vrea sa stabileasca pragul abuzului in serviciu (inca nu pot sa cred ca vorbim de absurditatea asta) prin ordonanta de urgenta, ci, asa cum e normal, in Parlament, prin lege cu dezbatere publica, Dragnea vrea sa-l dea jos urgent. Tara? Ha,ha,ha,ha se aude un hohot de ras homeric. Pe Dragnea nu il intereseaza decat sa scape de puscarie. Se strange latul si el are nevoie de un prim ministru ascultator. Ce ironie, Dragnea a ajuns sa-si doreasca acelasi lucru ca sutele de mii de oameni din februarie: caderea guvernului. Doar ca motivele sunt altele. Noi ne doream un guvern cinstit si competent, Dragnea vrea un guvern care sa-l faca scapat. Si uite asa ajunge Grindeanu din incompetent dizident”, a scris Chirila pe Facebook.

Conducerea PSD urmeaza sa decida miercuri, incepand de la ora 16.00, modalitatile prin care Sorin Grindeanu va fi inlocuit din functia de premier.

Sursa: loon.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate