Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Tupeul în trafic nu are limite! Un şofer bucureştean a fost surprins în timp ce conducea un bolid BMW pe spaţiul verde al liniei de tramvai

in Stiri online

Tupeul în trafic nu are limite. Un şofer bucureştean a fost surprins în timp ce conducea un bolid BMW pe spaţiul verde al liniei de tramvai de pe bulevardului Liviu Rebreanu, din sectorul 3.

Un alt şofer a filmat cu camera de bord momentul în care BMW-ul rulează pe spaţiul verde şi a postat imaginile pe internet. Revoltat, edilul sectorului 3, Robert Negoiţă, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook. El i-a încurajat pe bucureştenii care surprind astfel de momente în trafic să sesizeze imediat Poliţia.

”Tocmai când discutăm de ridicarea maşinilor care sunt parcate pe spaţiul verde şi distrug…. Nici nu ştiu ce am putea să comentăm la acest clip… doar că este foarte trist că se întâmplă aşa ceva. Dacă întâlniţi astfel de situaţii în Sectorul 3, sesizaţi de îndată Poliţia Locală Sector 3, la numărul de telefon 021/9543 sau la 112”, a scris pe Facebook Liviu Negoiţă.
Reabilitarea liniei de tramvai de pe bulevardului Liviu Rebreanu, în valoare totală de 76 milioane lei, nu a fost finalizată nici până în prezent. Proiectul este de tip ”green track”, spaţiul dintre şine fiind acoperit cu gazon.

Lucrările pentru reabilitarea celor 2,78 de kilometri ai străzii au fost planificate şi anunţate încă din 2007, dar au început abia în 2010. De abia în 2014, a fost finalizat un prim tronson, de 1,7 kilometri, situat între arterele Camil Ressu şi Nicolae Grigorescu.

Citeste mai mult pe  adevarul.ro 

Sursa foto  adevarul.ro 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate