Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Turcia a interzis accesul la Wikipedia. motivul pentru care au aplicat aceasta cenzura

in Extern

Utilizatorii de internet din Turcia au reclamat faptul că începând de sâmbătă dimineața nu au mai putut accesa paginile enciclopediei online Wikipedia, scrie AP.

O rețea de monitorizare a cenzurii pe internet a anunțat că oficialii de la Ankara au blocat Wikipedia, o enciclopedie online gratuită. Utilizatorii din Turcia nu au mai putut accesa nicio ediție lingvistică a Wikipedia de sâmbătă dimineața, iar datele tehnice arată că este vorba de filtre de internet folosite pentru a cenzura conținutul site-ului pe teritoriul întregii țări.

Site-ul Wikipedia a fost blocat în baza unei ordonanțe administrative provizorii, fără a exista o hotărâre judecătorească, dar un ordin judecătoresc urmează să fie emis zilele acestea.

Astfel că utilizatorii de pe teritoriul Turciei care încearcă să acceseze enciclopedia online fără a avea o rețea privată virtuală, (VPN) vor primi mesajul ”Acest site nu este disponibil”.

Nu se cunosc motivele care au dus la blocarea acestui site.

Blocarea accesului la cea mai mare enciclopedie online din lume vie la două săptămâni după referendumul în urma căruia Turcia va deveni republică prezidențială și puterile președintelui Recep Tayyip Erdogan vor fi sporite considerabil.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate