Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Turiștii sunt tratați la Poiana Brașov cu carne expirată și apă infestată: Dacă nu crăp eu, nu crapă nimeni

in Evenimente/Stiri online

Situație incredibilă la Poiana Brașov. Patronii de pensiuni își tratează turiștii cu carne expirată, apă infestată și îi asigură că nu vor păți nimic. Patronii cunosc neregulile și pericolul la care se expun turiștii și cu toate acestea au dezvoltat o adevărată strategie pentru a nu fi prinși.

Este cazul restaurantului din hotelul de două stele, Căprioara, unde absolut toată mâncarea a fost găsită expirată de 20 de zile. „Erau expirate, dar nu sunt stricate. Eu le duc acum, le pun în mașină și le duc la Direcția Sanitar Veterinară. Putem ăsta să îl desfacem, dacă e stricat eu îl mănânc.”, a fost argumentul șocant adus de patron în fața autorităților.

Mai mult decât atât, bărbatul a precizat că a fabricat și carnea de mici, încă de acum o săptămână și asigură că nu există niciun pericol în a fi consumată. ”Uitați-vă la mine, dacă eu nu crăp, nu crapă nimeni”, a spus patronul.

Potrivit martorilor, patronul hotelului Căprioara a aplicat până acum o strategie pentru a se feri de controale. Acesta primea turiști doar în perioada sfârșitului de săptămână când nu risca să fie vizitat de inspectorii ANPC, deoarece aceștia nu au program de lucru. Hotelul a fost închis, iar patronul amendat cu 40 de mii de lei.

Problemele asemănătoare mai sunt și la cabana Iulius Romer din Masivul Postăvarul, unde apa de izvor care ajunge la robinetele din cabană este infestată cu bacteria e-coli și a băgat în spital 16 sportive care s-au cazat aici. „S-au dezvoltat mai multe colonii. Ele sunt de e-colii, cele de culoare albastră, și colonii de bacterii coliforme. Ele pot să producă un sindrom enteric destul de puternic dureri gastrointestinale, urmate de durere”, a declarat pentru ProTv, Gheorghe Puchianu, șeful laboratorului DSVSA Brașov. Și aici, patronul a ținut să precizeze că nu există niciun pericol.apa infestata

sursă: ProTV

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate