Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ucraina câștigă Eurovision 2016. România spectatoare pe YouTube

in Evenimente/Extern/Stiri online

Cea de-a 61-a ediţie a concursului Eurovision s-a desfășurat la Stockholm, unde artista Jamala, reprezentând Ucraina, a câștigat competiția cu piesa ”1944”. Următoarele două poziții au fost ocupate de Australia și Rusia.
România a fost descalificată din concurs pentru datoriile acumulate TVR către Uniunea Europeană de Radio și Televiziune. În ciuda eforturilor făcute de o televiziune privată din România și artistul Ovidiu Anton, care ar fi trebuit să reprezinte țara noastră, conducerea Eurovision a decis că România nu mai poate participa la concurs, fiind demarate procedurile de retragere a TVR de la serviciile EBU.

Eurovision 2016 nu a putut fi vizionat pe niciun canal tv românesc, fanii concursului s-au mulțumit cu vizionarea pe canalele străine și pe canalul oficial de YouTube al Eurovision.

Versurile melodiei câștigătoare de anul acesta a deranjat Rusia. Pe lângă vocea impresionantă a sopranei Jamala, Ucraina a triumfat cu o poveste de istorie despre deportările făcute de Stalin – peste 240.000 de ucraineni – în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și de asemeni, a amintit de recenta invazie a Peninsulei Crimeea de către Federația Rusă, din urmă cu doi ani.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate