Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

UE forțează Marea Britanie să stabilească ziua ieșirii din Europa. Două milioane de britanici vor un nou referendum

in Evenimente/Extern/Stiri online

Negocierile (n.r. pentru ieşirea Marii Britanii din UE) trebuie să se desfăşoare rapid. Cele 27 de state membre UE trebuie să fixeze o dată clară pentru încheierea acestui episod. Trebuie să dăm un nou sens Europei, altfel vidul va fi umplut de populism„, este mesajul ministrului francez de Externe, Jean-Marc Ayrault, potrivit Reuters. De asemeni, somații asemănătoare au venit și din partea altor state UE, care s-au reunit într-o întâlnire de urgență pentru a găsi soluții în favoarea grăbirii Brexit-ului.

Între timp, 2 milioane de britanici au semnat o petiție prin care se cere reorganizarea referendumului privind Brexit-ul, ceea ce va întârzia negocierile din Regatul Unit, mai ales că Parlamentul trebuie să ia în considerare orice petiție a cetățenilor care are cel puțin 100.000 de semnături.

Ieșirea Marii Britanii din UE este considerată a fi cea mai dură lovitură primită de Europa. În acest context, Regatul Unit s-a transformat în haos. Oamenii protestează pe străzi, jurnaliști din toate colțurile lumii au venit la fața locului și stau adăpostiți în corturi în fața Parlamentului în așteptarea unor decizii ce întârzie să apară.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate