Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Uite ce fac intr-un metrou din FRANTA! MOTIVUL pentru care ROMANIA nu trebuie sa ACCEPTE IMIGRANTII!

in Evenimente

Un nou filmulet naste controverse pentru Franta. Imigrantii dintr-un metrou scandeaza la unison un mesaj de-a dreptul cutremurator :

Ingrijorarea multora dintre romani privind venirea imigrantilor islamisti este ridiculizata de liderii politici de stanga. Acestia sustin ca nu ar fi o atitudine europeana. Mai mult decat atat, oamenii sunt acuzati ca ar fi rasisti sau xenofobi daca atrag atentia asupra riscurilor care decurg din afluxul de imigranti.

O inregistrare postata pe YouTube arata comportamentul unui grup de imigranti musulmani in inima Europei, chiar in capitala Frantei, Paris. Grupati compact intr-un autobuz pentru transport in comun, ei striga lozinci agresive, in timp ce ceilalti calatori francezi abia respira de teama sa nu-i deranjeze.

„O, Allah, fa-le copiii orfani! Oh, Allah, fa-le femeile vaduve! Amin. Si fa-le copiii orfani! Oh, Allah, fa ca Islamul sa fie victorios pretutindeni. Allah e mare! Allah e mare! Nu exista un alt Dumnezeu in afara lui Allah”,

In ultimele luni Europa se confrunta cu o problema foarte importanta, peste 300.000 de imigranti din Siria si alte state afectate de razboi vor sa se mute in tarile europene . Liderii UE incearca sa stabileasca in aceste zile cote prin care peste 160.000 de imigranti sa fie repartizati in statele membre. Potrivit presei britanice, Romania ar trebui sa primeasca in  jur de 7.000 de refugiati.

In ultimele luni au sosit in Europa peste 300.000 de imigranti din Siria si alte state afectate de razboi. Liderii UE incearca sa stabileasca in aceste zile cote prin care peste 160.000 de imigranti sa fie repartizati in statele membre. Potrivit presei britanice, Romania ar trebui sa primeasca in  jur de 7.000 de refugiati.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate