ULTIMA ORA: Avocata Paula Iacob a murit in aceasta dimineata. Cati ani avea

in Spiritualitate

Paula Iacob a murit la vârsta de 83 de ani. Celebra avocată s-a confruntat cu probleme de sănătate severe în ultima perioadă. A suferit două intervenţii chirurgicale în urma unei fracturi de şold şi a petrecut mai bine de o lună în spital.

12106963_10153290370357266_1197887433346426307_n

Decesul avocatei Paula Iacob a fost confirmat de fiica acesteia.

„Din păcate, este adevărat. S-a stins azi-noapte. Eu acum trebuie să mă ocup de formalităţile care însoţesc o asemenea nenorocire. Este un moment extrem de greu, îmi cer scuze că nu pot să vorbesc, dar este prea greu”, a declarat fiica Paulei Iacob, Ruxandra.

Doctorul Marius Marinescu a anuntat ca avocata a murit la ea acasa.

La finalul anului 2014, a cazut pe strada si a avut nevoie de interventia medicilor pentru ranile grave suferite. In plus, a fost suferit o fractura de sold si a avut nevoie de doua interventii chirurgicale, recuperandu-se, in vara anului 2015, intr-o clinica de profil din Romania.

Cine a fost Paula Iacob

Avocata Paula Iacob s-a nascut la 20 februarie 1932, la Bucuresti. A devenit studenta la Facultatea de Drept din Bucuresti la numai 16 ani si a absolvit cursurile la varsta de 20 de ani.  A fost ziarista la „Sportul popular”.

Paula Iacob a intrat in Baroul Bucuresti in 1954, iar la inceputul anilor ’90 a fost avocata lui Nicu Ceausescu. A fost presedinte fondator a Federatiei Romane a Asociatiilor, Centrelor si Cluburilor UNESCO. A fost si presedintele Asociatiei Femeilor de Cariera Juridica.

S-a remarcat prin pozitiile sale publice in apararea drepturilor animalelor.

A fost casatorita cu avocatul Niculaie Iacob si are o fiica.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.