ULTIMA ORĂ! Din păcate trebuie să anunţăm asta! Momente cumplite în familia Paulei Iacob

in ShowBiz

Momente cumplite în familia Paulei Iacob. Celebra avocată se zbate între viaţă şi moarte, după ce, în urmă cu câteva zile, a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca. La căpătâiul Paulei Iacob, cu lacrimi în ochi, stă fiica sa, care nu a primit deloc veşti bune din partea medicilor.

11223956_10153170469282775_1762332347605727862_n

Paula Iacob (83 ani) a ajuns, din nou, pe mâna medicilor. De la începutul anului până în prezent, celebra avocată a fost spitalizată de mai multe ori, însă, de fiecare dată, medicii au pus-o pe picioare. De data aceasta se pare că starea Paulei Iacob este mult mai gravă, respiră şi este hrănită artificial, iar medicii sunt sceptici în privinţa şanselor de recuperare spynews.ro

Impresionată de asistentele medicale

În martie, Paula Iacob se declara încântată de îngrijirea de care a beneficiat al Spitalul Floreasca.

„Ce văd eu la Terapie Intensivă este de neînchipuit. Nu am crezut vreodată că poate exista atâta solidaritate umană, atâta înţelegere, atâta dragoste faţă de om şi, dacă voi mai auzi vreodată pe cineva vorbind urât despre un medic sau despre vreun om care lucrează în sistemul medical, personal aş fi în stare să-i fac cel mai mare rău, pentru că oamenii ăstia trebuie respectaţi şi trebuie să-i mulţumim lui Dumnezeu că ni i-a dat.

Spitalul este extraordinar. Este curat. Nu am văzut atâta muncă. Medici tineri, femeie tânără nedormită stă în picioare 30 de ore. Să le văd pe starletele noastre care-şi arată picioarele, că picioare frumoase au şi fetele de aici, dar săracele de ele stau în picioare 30 de ore.

Nu mă simt bine, am patru suferinţe, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-am dus nici la Londra nici la Viena ca să mă operez.

Să dea Dumnezeu să fiu sănătoasă şi să învăţ ceva de la cei lângă care sunt acum. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această experienţă de viaţă”, spunea, recent, Paula Iacob, în emisiunea „Star Magazin”, de la Antena Stars.

Paula Iacob nu a început anul 2015 cu dreptul. Celebra avocată a ajuns de mai multe ori la spital, după ce a fost împinsă pe stradă de un tânăr, incident în urma căruia s-a ales cu piciorul fisurat.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*