Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un adolescent a refuzat o ofertă de 30 de milioane de dolari

in Evenimente/Extern/Stiri online

Taylor Rosenthal, din Statele Unite, la doar 14 ani este unul dintre oamenii de afaceri cei mai ingenioși ai momentului. Puștiul a pus pe picioare o afacere cu tonomate cu ustensile de prim ajutor. Aparatul numit RecMed a fost lansat la sfârșitul anului trecut și deja Taylor se poate lăuda cu un profit de 100.000 de dolari.

Ideea i-a venit adolescentului la școală, în timpul unui curs de antreprenoriat, după ce a observat lipsa truselor de prim ajutor la turneele de baseball. „Nimeni nu a reușit să găsească o trusă de prim ajutor după ce cineva s-a rănit la un joc de baseball”, a fost sclipirea de milioane a băiatului.

Succesul fulminant i-a adus tânărului om de afaceri comenzi de la zeci de firme din domeniu, dar și o ofertă impresionantă. Un gigant american în domeniul asistenței sociale i-a oferit lui Taylor 30 de milioane de dolari pentru afacerea sa. Deși la prima vedere pare o ofertă greu de refuzat, puștiul a spus NU fără să stea pe gânduri. El consideră că RecMed astăzi valorează 50 de milioane de dolari și poate scoate mai mult profit în timp.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate