Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un artist talentat interpretează o melodie… Dar când apare vocea a doua? Îţi dă fiori!

in Articole

Ne bucurăm de fiecare dată când avem ocazia să vedem pe scenă artişti talentaţi, cu voci deosebite, care prin interpretarea lor remarcabilă transformă muzica în magie. Dintre toate aceste momente, duetele sunt adevărate clipe de emoţie şi sensibilitate.

Un exemplu edificator avem în acest filmuleţ în care doi artişti dau un recital de zile mari. La început intră în scenă John Glosson, care cu vocea lui specială dă forţa necesară piesei „How Great Thou Art”, pentru ca apoi, din umbra scenei, să apară Jennifer Nettles, cu vocea ei sensibilă şi melodioasă.

Căldura vocilor celor doi artişti a adus o emoţie copleşitoare în rândul spectatorilor din sală care au trăit o experienţă magică ascultând acest duet remarcabil. Modul în care au interpretat această piesă a făcut să vibreze întreaga sală.

E uimitor cum două voci de o sensibilitate aparte pot să creeze un moment artistic cu totul special. Prezenţa scenică impecabilă a adus o notă de distincţie şi eleganţă întregii lor reprezentaţii. La final, toată sala a izbucnit în aplauze şi astfel cei doi cântăreţi au primit aprecierile binemeritate.

Duetul memorabil interpretat de cei doi artişti a încălzit inimile tuturor celor care au participat la acest spectacol. Totul în această reprezentaţie este la superlativ, motiv pentru care vă invităm să vă aşezaţi comod, să vă relaxaţi şi să urmăriţi acest moment muzical magic.

Sursa: thesmileybee via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate