Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un artist tatuează copiii bolnavi. De ce îl susțin sute de mii de oameni

in Evenimente/Extern/Stiri online

Benjamin Lloyd, un artist al tatuajelor din Noua Zeelandă a lansat pe Facebook o provocare cel puțin inedită. Pentru 50 de like-uri a promis că va tatua copiii bolnavi, ca acțiune de binefacere și soluție pentru a ascunde unele defecte ale bolii. Succesul pe internet l-a luat prin surprindere chiar și pe artist. A primit peste 400.000 de like-uri, iar numărul celor care îl susțin este în creștere.

Tehnica folosită pentru a tatua copiii se numește tehnica tatuajelor ”airbrush”, care presupune aplicarea unor vopseluri speciale pe suprafaţa pielii, cu ajutorul aerografului. Tatuajul este rezistent la apă, poate rezista câteva zile și nu are efecte secundare la nivelul pielii. ”Nimic nu mă face mai fericit decât să ofer încredere acestor copii prin tatuajele pe care ei le preferă. Singura parte rea este că cei mici nu vor să se mai spele după, pentru a nu-și șterge tatuajul”, se amuză Benjamin Lloyd pe Facebook.

Imaginile cu artistul la locul muncii, alături de copiii entuziasmați au ajuns virale pe internet și au fost preluate de presă în toată lumea. Benjamin Lloyd chiar face cunoscut fanilor un articol publicat în limba chineză despre inedita sa inițiativă.tatuaj

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate