Un avion invadat de caini si pisici. De ce companiile aeriene s-au vazut nevoite sa renunte la regulile de securitate

in Diverse/Extern/Stiri online

In urma cu cateva luni, orasul canadian Fort Mc Murray si imprejurimile sale au fost prada unui incendiu teribil care a devastat multe hectare de paduri si a pus in pericol vietile locuitorilor sai.

Astfel, mai mult de 80. 000 de locuitori ai orasului au fost obligati sa-si paraseasca casele si sa se refugieze in alte zone, departe de pericol. Unii dintre acestia nu si-au putut abandona, bineinteles, credincioasele animale de companie. De aceea, cele doua companii aeriene din Canada, Canadian North si WestJet, au decis sa renunte la regulile lor si au permis animalelor sa urce nu doar in cala in custile lor, ci si alaturi de stapanii lor in cabina.

Mai mult de 80. 000 de persoane au fost constranse sa paraseasca Fort Murray de la inceputul incendiului.

Si, desigur, cei care detineau animale de companie, nu puteau sa le lase pe acestea in urma, in locurile parasite, prada pericolului si singuratatii. Imposibil sa abandonezi pe cineva care ocupa un loc special in viata si in sufletul tau. Din acest motiv, cele doua companii aeriene au decis sa renunte la regulile lor comune. Asa ca au permis animalelor sa isi insoteasca stapanii in cabina, si nu in cala.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzcccccccccccccccccccccccccfff

O initiativa magnifica, ce a produs foarte multa bucurie, atat oamenilor, cat si fiintelor dragi din viata lor de zi cu zi.

c1c2

 

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.