Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă la Târgoviște. Victima primise mesaje de amenințare pe Facebook

in Evenimente/Stiri online

În localitatea Vulcana Pandele, de lângă Târgoviște, un bărbat a fost înjunghiat chiar în fața propriilor fii. Agresorul este un fost partener de afaceri al victimei, care a transmis mai multe mesaje de amenințare.

Incidentul a avut loc pe fondul banilor. Cei doi bărbați au fost parteneri de afaceri însă se acuzau că profitul nu a fost împărțit corect. Victima a primit câteva mesaje de amenințare pe Facebook în care agresorul precizează că îl ”dezmembrează” și îi taie tendoanele. În momentul atacului, victima se afla pe stradă împreună cu cei doi fii adolescenți, moment în care a fost atacat și înjunghiat. Victima, un bărbat de 35 de ani, a căzut la pământ, dar a scos o armă și l-a împușcat pe agresor.mesaje facebokk
Martorii susțin că victima și-a împușcat atacatorul, când era deja la pământ. “Dan era tăiat la gât și atunci a scos pistolul. Da, era în legitimă apărare.“, a declarat pentru ProTv, Ion Cristinoiu, un vecin al victimei.
Deși inițial, agresorul a fugit de la locul faptei, acesta a fost găsit de polițiști și dus la spital din cauza rănilor pe care le avea la picior. Atacatorul și-a recunoscut faptele. Cei doi bărbați au fost foarte apropiați și făceau comerț cu piei de animale.

sursă foto: captură ProTv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.